VOLVO REPARATIES MET VIDA

Wij repareren uw Volvo met hulp van VIDA software.

Home » Diensten » Volvo Reparaties met VIDA

 

Jouw Volvo Reparatie, zo geregeld

Mathijs Blom Autoservice verzorgt het onderhoud en reparaties van uw nieuwe of gebruikte Volvo. Door onze ervaring met het merk zijn wij in staat om snel en efficiënt te werken. Onze modern ingerichte werkplaats is van alle gemakken voorzien en we zijn aangesloten op het officiele Volvo-systeem ‘Vida’. Hiermee kunnen we van elke Volvo, jong of oud, technische gegevens opzoeken. Ook kunnen we van elk type Volvo de computer uitlezen en storingen in kaart brengen. Het systeem wordt dagelijks centraal bijgewerkt waardoor we continu over de laatste ontwikkelingen en updates beschikken.

Car-Rental-Image-23
Car-Rental-Image-23

Als één van de weinige onafhankelijke garages zijn wij in staat zelf software in uw Volvo te laden en software-updates uit te voeren. Wij verwerken uitsluitend originele Volvo-onderdelen en apparatuur waardoor Zweedse kwaliteit gegarandeerd is en de fabrieksgarantie op uw Volvo niet komt te vervallen.

Kortom, we zijn de ideale partner voor de volledige verzorging van uw Volvo tegen scherpe tarieven.

Baas over eigen auto & portemonnee

JVG_7925

Een belangrijk punt voor ons, maar ook voor de klant. Wij repareren nooit een auto zonder overleg met u. Pas na uw akkoord gaan wij aan de slag. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor (financiële) verrassingen te staan.

Daarnaast bewaren wij alle onderdelen die vervangen worden zodat we ze aan u kunnen laten zien als u de auto ophaalt. Dit om er ook een beter beeld bij te krijgen, vaak weet u eigenlijk niet eens hoe het onderdeel eruit ziet en waarom het bijvoorbeeld zo duur is. Dit leggen wij u graag uit met beeld en tekst.