APK KEURING IN DRUTEN

Jouw all-in APK, zo geregeld.

Home » APK

All-in APK keuring in Druten

Nu gratis APK-keuring bij een grote onderhoudsbeurt. De APK is een wettelijk verplichte keuring, die los staat van het onderhoud aan uw auto. U kunt de APK-keuring bij ons in Druten combineren met een onderhoudsbeurt. In combinatie met een grote onderhoudsbeurt betaalt u zelfs niets voor uw APK.

Topkwaliteit

Altijd de vaste prijs van €49,95 All in

Keuren zonder verrassingen

Koffie terwijl u wacht

Eerlijkheid en transparantie staat voorop

Car-Rental-Image-23

Wat doen we bij een APK-keuring?

Onze APK-keurmeesters lopen uw auto in ongeveer 45 minuten na op alle benodigde onderdelen. Zo kan je volledig veilig weer de weg op!

Wist u dat u al vanaf twee maanden voor de APK-vervaldatum uw auto kunt laten keuren, de oorspronkelijke APK-datum blijft staan voor de jaren daarop, en wordt met een of twee jaar verlengd. Laat u uw auto meer dan twee maanden voor de APK-vervaldatum keuren? Dan krijgt deze een nieuwe APK-vervaldatum. We zien je graag bij Mathijs Blom Autoservice in Druten.

Tip: houd rekening met steekproef RDW

Houd rekening met de kans dat uw auto door de RDW geselecteerd wordt voor een steekproef. Het is wettelijk verplicht om hieraan mee te werken. Zorg dus dat uw auto na de keuring enige tijd beschikbaar is voor het geval deze geselecteerd wordt.

*De APK-kosten voor een camper of bedrijfswagen zijn €59,99*
Altijd de vaste lage prijs van €49,99 all in.

Let op: het is wettelijk verplicht om bij de APK van de meeste dieselauto’s een deeltjestellertest te laten uitvoeren, hier zijn extra kosten aan verbonden van €24,20. Tijdens de deeltjestellertest wordt gecontroleerd of de uitstoot van fijnstof nog voldoet aan de wettelijke eisen. Blijkt je roetfilter stuk of te ontbreken? Dan wordt je auto afgekeurd. Je mag dan pas de weg weer op als je het roetfilter hebt laten repareren of vervangen. Daarom adviseren we je om vooral tijdig je APK uit te laten voeren bij ons in Druten.

car_repair_shop-20 (1)

Waarom ons?

JVG_7925

Topkwaliteit

Altijd de vaste prijs van €49,95 All in

Keuren zonder verrassingen

Koffie terwijl u wacht

Eerlijkheid en transparantie staat voorop