OVER ONS

Wat maakt Mathijsblomautoservice zo uniek?

Home » Over ons

Mathijs Blom

Mathijs Blom Autoservice is een bedrijf dat is opgericht door Mathijs Blom in 2019. Met een passie voor auto’s en vele jaren ervaring in de rallysport en op circuits op verschillende plaatsen en landen, besloot hij om onder eigen naam verder te ontwikkelen. Hij beschikt over 12 jaar ervaring en alle benodigde diploma’s, zo ook APK-keurmeester en is daarom de perfecte keuze voor al je autonoodzaken.

Mathijs Blom Autoservice biedt een breed scala aan diensten, zoals onderhoud, reparatie en APK-keuringen van auto’s. Ze zijn gespecialiseerd in zowel personenwagens als bedrijfsvoertuigen en kunnen dan ook elk type auto repareren en onderhouden. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een grote beurt, Mathijs Blom Autoservice zorgt dat alles op een efficiënte en professionele manier wordt aangepakt.

Car-Rental-Image-23
close up foto van een auto met open motorkap en een automonteur die er op leunt tijdens zijn werk

Bij ons staan klanttevredenheid en hoogwaardige service voorop. Mathijs is trots op zijn professionele en ervaren team dat altijd klaar staat om te helpen. Ze zorgen ervoor dat jouw auto weer in topconditie is en veilig de weg op kan.

Wij beschikken over de laatste technologieën en apparatuur voor diagnose en reparatie, zodat we klanten snel en efficiënt kunnen helpen. Bij ons gebruiken we alleen hoogwaardige onderdelen en materialen voor reparaties, zodat onze klanten verzekerd zijn van de juiste kwaliteit.

Mathijs Blom Autoservice biedt ook extra diensten aan zoals bandenwissel, airco-service en storingsdiagnose. Dit stelt onze klanten in staat om hun auto compleet te laten onderhouden en te repareren zonder dat ze naar verschillende garages hoeven te gaan. Veel klanten die eenmaal bij ons zijn geweest gaan nooit meer naar een andere garage. What you see is what you get. Geen onverwachtse kosten.

De klantenservice bij Mathijs Blom Autoservice is uitstekend. We nemen de tijd om de klant te adviseren en te informeren over de staat van de auto en de noodzakelijke reparaties of onderhoud. We zijn transparant over de kosten van de reparaties en zorgen ervoor dat de klant altijd op de hoogte is van de voortgang van de reparatie. Eventueel is vervangend vervoer ook mogelijk.

Wij zijn uitgegroeid tot een uiterst professionele en betrouwbare garage. Ik (Mathijs) ben een zeer gepassioneerde eigenaar en help je graag verder. Wie weet, tot snel!

automonteur auto onderdeel in handen tijdens onderhoud

Een monteur met ervaring uit Druten en omgeving

Jaren ervaring

Persoonlijk en alles in overleg

Eerlijke prijzen

200+ geholpen klanten

Topkwaliteit

Snel ruimte voor een afspraak