Trekhaak maken

Trekhaak monteren? Wij doen het!

Een trekhaak laten monteren? Wij doen het voor je.

Wil je graag een trekhaak onder je auto laten maken? Dan zit je goed bij Mathijs Blom Autoservice. Er zijn verschillende mogelijkheden in trekhaken, zo heb je afneembare trekhaken, wegdraaiende trekhaken en vaste trekhaken.

Check Icon Mathijs Blom Autoservice

Afneembare trekhaak monteren

Check Icon Mathijs Blom Autoservice

Wegdraaibare trekhaak monteren

Check Icon Mathijs Blom Autoservice

Vaste trekhaak monteren

Nieuwe en glanzende trekhaak of trekhaak

0487 51 50 25

Nijverheidsweg 8J 6651KS Druten

Motor

Belangrijk om te weten

Wanneer je er aan denkt om een trekhaak te laten monteren onder je auto is dit belangrijke informatie om te weten. Een vaste trekhaak mag het kenteken niet bedekken, bij een afneembare of wegdraaibare trekhaak maakt dat niet uit. Los van de verschillende soorten trekhaken, zijn er ook verschillen in de kabelset waarmee de verlichting voorzien wordt van stroom we zullen je hierin voorzien van het juiste advies.

Wanneer de trekhaak gemonteerd is, dan moet deze ingeleerd worden. Daar hebben wij testapparatuur voor zodat de trekhaak geactiveerd kan worden. Belangrijk omdat de parkeersensoren achterop je auto moeten weten dat er een trekhaak gemonteerd is. Uiteraard helpen we hierbij en zorgen we ervoor dat je veilig op weg kan met een nieuwe trekhaak!

Enthousiaste klanten

stars 5 Mathijs Blom Autoservice

"Snel, doelgericht en vooral aardig, zo zou ik Mathijs beschrijven. Vakwerk geleverd, dankjewel!"

John Maarsen

stars 5 Mathijs Blom Autoservice

"Ik ben het gewend dat autogarages proberen mij wat extra's te verkopen omdat ik meestal niet genoeg verstand van auto's heb. Mathijs deed dit niet. Hij legde me precies uit wat hij heeft gedaan en waarom."

Margriet Frederiksen

Vrijblijvend kennismaken met Mathijs Blom Autoservice?

Vul onderstaand formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.