Onderhoud en reparatie van bedrijfswagens en campers

Uw camper of bedrijfswagen is natuurlijk meer dan slechts een voertuig. Het is een flinke investering, zelfs een thuis op wielen of een cruciaal instrument om uw werk te kunnen uitvoeren. Daarom streven wij ernaar om uw voertuig, of dat nou een bedrijfswagen of camper is, in topconditie te houden met onze uitgebreide onderhouds- en reparatiediensten.

Home » Bedrijfswagens en campers

Lees meer over onze diensten (specifiek voor bedrijfswagens en campers):

 

Tijdig onderhoud:

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Mathijs Blom voert daarom grondige inspecties uit om te zien of uw camper of bedrijfswagen onderhoud nodig heeft en om problemen te identificeren voordat ze ernstig worden. Denk hierbij aan olie verversen, het nazien van de banden, remmen, wielophanging, uitlaatsysteem en dergelijke. Mathijs zorgt ervoor dat uw voertuig altijd klaar is voor uw werk of uw vakantie.

Reparaties en diagnose:

Wanneer uw camper of bedrijfswagen onverhoopt toch een reparatie nodig heeft, kunt u rekenen op Mathijs Blom Autoservice. We gebruiken geavanceerde diagnoseapparatuur om de computers in uw voertuig uit te lezen en zo snel en accuraat problemen vast te stellen. Zo kunnen we efficiënte oplossingen bieden en weet u snel waar u aan toe bent.

APK-keuringen:

Ook voor een APK-keuring van uw camper of bedrijfswagen kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw voertuig voldoet aan alle wettelijke eisen. Bij het uitvoeren van groot onderhoud aan uw camper of bedrijfswagen is de APK-keuring gratis. Onze APK-keuring zorgt ervoor dat u (weer) veilig onderweg kunt zijn.

Uitlijnen van bedrijfswagens en campers:

Een correcte uitlijning is essentieel voor de veiligheid en prestaties van uw camper of bedrijfswagen. Bij een goede uitlijning gaan uw banden langer mee en ervaart u meer stuurcomfort. Wij bieden professionele uitlijndiensten voor zowel bedrijfswagens als campers.

Car-Rental-Image-23

Topkwaliteit

Altijd de vaste prijs van €59,95 All in

Keuren zonder verrassingen

Koffie terwijl u wacht

Eerlijkheid en transparantie staat voorop

car_repair_shop-20 (1)

Waarom kiezen voor Mathijs Blom Autoservice als het gaat om diensten voor bedrijfswagens en campers?

 

Vakmanschap:

Mathijs Blom is een gekwalificeerde monteur met jarenlange ervaring in de branche. Hij staat dan ook zeker garant voor vakmanschap en professionaliteit. Op hem kun je rekenen.

Klantgerichtheid:

Uw tevredenheid staat bij ons centraal. We luisteren goed naar uw behoeften en bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw specifieke situatie en voertuig.

Efficiëntie:

We begrijpen dat u uw bedrijfswagen eigenlijk niet kunt missen. Uw Crafter, Master, Sprinter of Transporter, of andere bedrijfswagen, moet zo snel mogelijk weer de weg op. Onze efficiënte dienstverlening zorgt daar voor.

Transparantie:

Bij Mathijs Blom Autoservice geloven we in open communicatie. De kosten van reparaties worden van tevoren met u afgestemd. Na afloop krijgt u een gespecificeerde rekening, zodat u vol vertrouwen ook voor een volgende keer voor onze diensten kunt kiezen.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en ervaar de hoogwaardige service die wij te bieden hebben.

Waarom ons?

JVG_7925

Topkwaliteit

Altijd de vaste prijs van €49,95 All in

Keuren zonder verrassingen

Koffie terwijl u wacht

Eerlijkheid en transparantie staat voorop