APK KEURING IN BOVEN-LEEUWEN

Jouw all-in APK, zo geregeld.

Home » APK » APK Boven-Leeuwen

Regel jouw all-in APK nu in een handomdraai.

Ontvang nu een gratis APK-keuring bij een uitgebreide onderhoudsbeurt. De APK is een wettelijk verplichte keuring, die los staat van het onderhoud aan uw auto. U kunt de APK-keuring bij ons combineren met een onderhoudsbeurt. Bij een grote onderhoudsbeurt is de APK-keuring helemaal gratis.

Topkwaliteit

Altijd de vaste prijs van €49,95 All in

Keuren zonder verrassingen

Koffie terwijl u wacht

Eerlijkheid en transparantie staat voorop

Car-Rental-Image-23

Hoe verloopt een APK-keuring bij ons?

Onze APK-keurmeesters lopen uw auto in ongeveer 45 minuten na op alle benodigde onderdelen. Zo kan je volledig veilig weer de weg op!

Wist u dat u al vanaf twee maanden voor de APK-vervaldatum uw auto kunt laten keuren, de oorspronkelijke APK-datum blijft staan voor de jaren daarop, en wordt met een of twee jaar verlengd. Indien u uw auto meer dan twee maanden voor de APK-vervaldatum laat keuren, wordt de APK-datum vernieuwd. We heten je van harte welkom bij Mathijs Blom Autoservice.

Belangrijke tip: overweeg de RDW-steekproef

Wees voorbereid op de mogelijkheid dat de RDW uw auto kan selecteren voor een steekproef. U bent wettelijk verplicht om hieraan mee te werken. Houd uw auto na de keuring beschikbaar, mocht deze geselecteerd worden voor een steekproef.

Voor campers en bedrijfswagens geldt een tarief van €59,99 voor de APK. Altijd de vaste lage prijs van €49,99 all in.

Houd er rekening mee dat vanaf 1 januari 2023 bij de APK van de meeste dieselauto’s een verplichte deeltjestellertest wordt uitgevoerd, met extra kosten van €24,20. Bij de deeltjestellertest wordt gekeken of de uitstoot van fijnstof nog binnen de wettelijke normen valt. Blijkt je roetfilter stuk of te ontbreken? Dan wordt je auto afgekeurd. Je mag dan pas de weg weer op als je het roetfilter hebt laten repareren of vervangen. Om dit te voorkomen, raden we je aan om je APK-keuring tijdig te laten uitvoeren.

Waarom ons?

JVG_7925

Topkwaliteit

Altijd de vaste prijs van €49,95 All in

Keuren zonder verrassingen

Koffie terwijl u wacht

Eerlijkheid en transparantie staat voorop