APK KEURING IN BOVEN-LEEUWEN

Jouw all-in APK, zo geregeld.

Home » APK » APK Boven-Leeuwen

Snel en eenvoudig jouw all-in APK regelen.

Ontvang nu een gratis APK-keuring bij een uitgebreide onderhoudsbeurt. De APK is een wettelijk verplichte keuring, die los staat van het onderhoud aan uw auto. U kunt de APK-keuring bij ons combineren met een onderhoudsbeurt. Bij een grote onderhoudsbeurt is de APK-keuring helemaal gratis.

Topkwaliteit

Altijd de vaste prijs van €49,95 All in

Keuren zonder verrassingen

Koffie terwijl u wacht

Eerlijkheid en transparantie staat voorop

Car-Rental-Image-23

Wat doen we bij een APK-keuring?

Onze APK-keurmeesters lopen uw auto in ongeveer 45 minuten na op alle benodigde onderdelen. Hierdoor kun je met een gerust hart weer de weg op!

Wist u dat het mogelijk is om uw auto al vanaf twee maanden voor de APK-vervaldatum te laten keuren? De oorspronkelijke APK-datum blijft dan behouden voor de komende jaren en kan met één of twee jaar worden verlengd. Als u ervoor kiest om uw auto meer dan twee maanden vóór de APK-vervaldatum te laten keuren, zal er een nieuwe APK-vervaldatum worden vastgesteld. Kom gerust langs bij Mathijs Blom Autoservice. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!

Belangrijke tip: overweeg de RDW-steekproef

Houd er rekening mee dat uw voertuig mogelijk wordt geselecteerd voor een RDW-steekproef. Het is een wettelijke verplichting om hieraan medewerking te verlenen. Zorg dus dat uw auto na de keuring enige tijd beschikbaar is voor het geval deze geselecteerd wordt.

De kosten voor de APK van een camper of bedrijfswagen bedragen €59,99. Onze vaste lage prijs voor alle andere voertuigen is €49,99, inclusief alle kosten.

Houd er rekening mee dat vanaf 1 januari 2023 bij de APK van de meeste dieselauto’s een verplichte deeltjestellertest wordt uitgevoerd, met extra kosten van €24,20. Tijdens de deeltjestellertest wordt gecontroleerd of de uitstoot van fijnstof nog voldoet aan de wettelijke eisen. Indien je roetfilter defect is of ontbreekt, zal je voertuig worden afgekeurd. Om weer de weg op te mogen, dien je eerst het roetfilter te laten repareren of vervangen. Om dit te voorkomen, raden we je aan om je APK-keuring tijdig te laten uitvoeren.

Waarom ons?

JVG_7925

Topkwaliteit

Altijd de vaste prijs van €49,95 All in

Keuren zonder verrassingen

Koffie terwijl u wacht

Eerlijkheid en transparantie staat voorop